Náš školní výlet očima žáků

26.06.2017 15:59

Náš školní výlet - Amálka Svobodová

My, 3.C, jsme vyrazili na školní výlet do Stožce. Paní učitelky pro nás vymyslely spoustu pěkných aktivit. Měli jsme téma pašeráci. Hráli jsme hodně pašeráckých her. Ale nejvíc se mi líbila diskotéka, bojovka a ještě jsme jeli na raftech. Bylo to tam prostě úžasný. A taky jsme hodně chodili na výlety.

Náš školní výlet - František Chloupek

Na náš školní výlet jela 3.C a 3.B. Jeli jsme do obce Stožec a ubytovali jsme se v hotelu U Mauritzů. Přijeli jsme tam v pondělí 19.6. Ještě v ten den jsme stačili oběd a hráli jsme hru Lagory. V úterý jsme šli na celodenní výlet do Boubínského pralesa. Když jsme se vrátili, tak zbytek dne jsme měli volný. Ve středu jsme se vydali ke Stožecké kapli, když jsme šli zpátky, tak začalo pršet, tak jsme běželi do chaty. Odpoledne jsme šli na "Puštíkovu cestu" a zase začalo pršet, bohužel jsme ji celou nedokončili. Nemohli jsme mít stezku odvahy, tak jsme ji přendali na čtvrtek a večer jsme měli diskotéku. A ve čtvrtek jsme dokončili "Puštíkovu cestu". Odpoledne jsme sjížděli Vltavu na raftech a to byl největší zážitek. Večer jsme měli stezku odvahy. Moc se mi to líbilo, všecko se mi líbilo. Byla to nejlepší škola v přírodě.

Náš školní výlet - Adam Nahi

V pondělí (19.6.) jsme vyjeli na školní výlet na Šumavu do Stožce. V úterý jsme šli do krásného Boubínského pralesa, kde jsem si jako sběratel koupil turistickou známku. Šli jsme i na překrásnou Stožeckou kapli. Ten samý den (ve středu) měla být bojovka, ale bylo zlé počasí, místo toho byla discotéka. Další den byly rafty, což bylo super. Potom byla super bojovka a poklad pašeráka Edy byl super také. Nejlepší školní výlet!

Na školním výletě jsme se měli opravdu krásně. Fotky najdete ve fotogalerii.

—————

Zpět